marți, 8 iulie 2008

despre intimitate si secrete in relatia de cuplu

Intimitatea este ceva ce daruiesti celuilalt din respect.Secretele sunt cele pe care le ascunzi celuilalt.
Intimitatea inseamna atunci cand incerci sa cumperi un cadou surpriza.Secretele sunt atunci cand te simti vinovat de ceva despre care nu poti vorbi cu partenerul.
Daca partenerii au secrete , atunci inseamna ca tind spre separare.Secretele cladesc lipsa de incredere , rezerva , intimitatea pazita a inimii si resentimentele , iar toate acestea duc la amaraciune.Intimitatea este ceva care apartine numai individului si nu ar trebui sa includa nimic din ceea ce ar putea afecta in vreun fel cele doua parti sau familia.
Dupa parerea mea intimitatea presupune spatiu propriu.Presupune adevar si respect.Celalalt partener este constient de acest spatiu si il respecta.Cu totii avem nevoie de timp pentru noi insine altfel am innebuni.Cred ca secretele sunt distructive , sunt o dovada a lipsei de incredere si respect.Ele sunt ceva despre care partenerul nu stie si prin urmare , sunt o minciuna.
IN VIATA AVEM PUNCTE SLABE SI TRASATURI DE CARACTER CARE NE INTISTREAZA.(sunt prea rea.....mi se spune foarte des..)Putini stiu insa ca acest " punct slab" al meu se datoreaza " secretelor" si "lipsei de intimitate" din in relatiile precedente.

Niciun comentariu: